De Bebsel 25 jarig jubileum

 

Vrijdag 9 juni viert De Bebsel haar 25 jarig jubileum.

Een begrip in Goor.  De voorgangers van Jeroen en Ellen maakten van ‘de kroeg naast de kerk’ een restaurant met een zaal voor feesten en partijen, en onder de leiding van Jeroen en Ellen groeide de onderneming uit tot een zalencentrum met een voorcafé. De naam Café Lentelink hielden ze na de overname op 9 juni 1992 nog even aan, maar al snel werd De Bebsel een begrip. Van het voorcafé en de zalen tot de ‘Hollandse kroeg’ en het sanitair; door de jaren heen hebben ze alles volledig vernieuwd en blijven ze zich constant aanpassen aan de wensen van de klant. Met de toevoeging van een cateringservice presenteren ze een totaalaanbod voor alle soorten feesten. Daarnaast voelen verschillende Goorse verenigingen zich hier al jaren welkom voor bijeenkomsten en vergaderingen.

 

Catering in de hele regio. De Bebsel past zich aan de vraag van de klant aan en biedt feesten voor elke beurs en op elke gewenste locatie. Alles voor zowel het zalencentrum als de catering wordt in de eigen keuken bereid met eigen koks waar kwaliteit erg belangrijk is. Knallend jubileumfeest

Enkele dj’s en bandjes die de afgelopen 25 jaar de zalen van De Bebsel al geregeld op de kop zetten, laten op het jubileumfeest weer van zich horen. Het TSM dansorkest, The Cherry’s uit Markelo, dj’s Peter Pas en GrandiJoost, en Marcel Mengerink en Paul Schab- bink hebben zeker bijdragen aan het knallende jubileumfeest van De Bebsel.