Bedrijfsbezoek Axent Groen

Woensdag 18 maart gaan we een bezoek brengen aan het bedrijf van een van onze leden, Wietse Wes, Axent Groen. Naast dat we de nieuwe locatie in Enschede gaan bezichtigen vertelt Wietse zijn verhaal van de overname van Axent Groen.

Wietse: Na 10 jaar zelfstandig ondernemerschap heeft Vebego International BV in de periode 2014-2018 alle aandelen verworven in Axent Groen BV en Berkelgroen BV. Ook na de overname ben ik samen met mijn compagnon directeur gebleven van de bedrijven maar tevens ook van een ander Vebego-bedrijf, Hacron Groen.
Hoe groot Vebego door de jaren heen ook is geworden: ze blijven een familiebedrijf in hart en nieren. Dát doen maar weinig Nederlandse bedrijven ons na. Het is een prestatie die begint met écht hart voor de zaak hebben en eigenlijk nooit eindigt. Want in familierelaties blijf je investeren. Hoe we voor elkaar klaarstaan, vandaag en morgen. Hoe we vertrouwen op elkaars kwaliteiten. Hoe we samen stappen zetten – soms eentje terug, maar altijd met de intentie om snel weer voorwaarts te gaan. Hoe we zorgen dat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Hoe we duurzame relaties opbouwen met de buitenwereld. Dat familiegevoel is en blijft de motor achter Vebego. Het is de lijm die ruim 35.000 medewerkers in vier landen verbindt.

We vertrekken rond 16.45 uur vanuit de Hof van Twente en gaan na Axent een samen een hapje eten.